Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  هاشم شاهوزهیبخشدار زرآباد در جنوب سیستان و بلوچستان در جلسه توجیهی تهک کشاورزی در قطب تولید موز کشور در زرآباد اظهار داشت: زرآباد با حدود ۲۷۰۰ هکتار باغات موز، قطب تولید موز کشور است و تا حد زیادی نیاز این محصول را تأمین می‌کند.

او  ادامه داد: فعالیت و اشتغال بیش از ۲۰۰۰ صیاد در زرآباد نیز گویای ظرفیت بالای فعالیت‌های اقتصادی در این منطقه بندری است که می‌تواند تامین کننده بخش قابل توجهی از نیاز‌های داخلی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشدار زرآباد با بیان اینکه هم باغات موز زرآباد و هم قایق‌ها و فعالیت‌های صیادی همواره تحت تاثیر پدیده‌های مخرب جوی هستند، افزود: نمونه این اثرات مخرب همین سیل دی ماه سال گذشته است که خسارت زیادی به باغات موز وارد کرد از سوی دیگر سرمای فعلی نیز امکان دارد به بخشی از باغات موز خسارت وارد کند.

شاهوزهی ادامه داد: در طوفان حاره‌ای کیار نیز برآورد شد که حدود یک میلیارد تومان به تأسیسات اسکله صیادی زرآباد خسارت وارد شده است؛ بنابراین همه این‌ها نشان می‌دهد که زرآباد همواره تحت تأثیر مستقیم پدیده‌های مخرب جوی-اقیانوسی است.

او در ادامه با اشاره به اهمیت هواشناسی در مدیریت بحران‌های جوی ابراز امیدواری کرد: با تکمیل پروژه احداث اداره هواشناسی دو منظوره «کشاورزی-دریایی» زرآباد، مرکز تولید محصولات کشاورزی گرمسیری و یکی از مراکز مهم صیادی جنوب شرق کشور از خدمات هواشناسی بهره‌مند شوند.

محمود دیانتی معاون فنی و شبکه ایستگاه‌های هواشناسی سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه با تأکید بر استمرار پیگیری‌های هواشناسی برای جذب اعتبار مناسب برای تکمیل این پروژه گفت: اداره هواشناسی زرآباد نخستین ایستگاه دو منظوره هواشناسی دریایی و کشاورزی کشور است که با تأسیس آن می‌توان کمک زیادی به جامعه دریایی و کشاورزی زرآباد ارائه کرد.

او  افزود: هم اکنون این پروژه حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیش بینی می‌شود در صورت تامین اعتبار بتوان این پروژه را در ۲ سال آینده به بهره برداری رساند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هواشناسی سیستان و بلوچستان مخاطرات جوی باغات موز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۳۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طوفان لحظه‌ای، رگبار و رعدوبرق آسمان اصفهان را فرامی‌گیرد / کاهش ۶ درجه‌ای دما

سرپرست اداره پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به صدور هشدار زرد با فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری همرفتی از ظهر امروز تا اواخر هفته همراه با طوفان لحظه‌ای، گاهی رگبار و رعدوبرق، احتمال تگرگ در مناطق مستعد خبر داد.

لیلا امینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان، اظهار کرد: بررسی خروجی مدل‌های هواشناسی نشان می‌دهد که از امروز بعدازظهر تا پایان هفته جاری به تدریج شاهد ناپایداری بر روی استان خواهیم بود.

وی افزود: بر این اساس اوج فعالیت ناپایداری‌ها طی روز پنجشنبه در بیشتر مناطق استان است، از این‌رو فعالیت سامانه به صورت ابرناکی، گاهی مه‌آلوده، وزش تندباد لحظه‌ای و در برخی مناطق طوفان لحظه‌ای و بارش باران، گاهی رگبار و رعدوبرق، احتمال تگرگ در مناطق مستعد و نوسانات دمایی مورد انتظار است.

سرپرست اداره پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان ادامه داد: این سامانه با مخاطرات آبگرفتگی معابر و مسیرهای داخل و بین شهری و استانی، جاری شدن روان آب، سیل در مکان‌های سیل‌گیر و مسیل‌ها، خسارت به صنعت کشاورزی و احتمال سقوط از ارتفاع و احتمال پرت شدن اشیا از ارتفاع، تنش دمایی و خسارت ناشی از تگرگ همراه است.

وی درباره صدور هشدار سطح نارنجی با تشدید فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری همرفتی و محلی در استان، گفت: فعالیت این سامانه از اوایل روز پنجشنبه آغاز شده و تا اوایل وقت جمعه چهاردهم اردیبهشت با رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در مناطق مستعد بارش تگرگ همراه است.

امینی اظهار کرد: طی این مدت تمام مناطق استان به ویژه اصفهان، بویین میاندشت، سمیرم، چادگان، خوانسار، خوروبیابانک، فریدن (داران)، دهاقان، دهق، فریدونشهر، گلپایگان، شاهین‌شهر و میمه، نائین، نطنز، اسلام‌آباد موگویی و اردستان، تحت تأثیر این سامانه است.

وی افزود: احتمال جاری شدن رواناب و اختلال در تردد، وزش باد به نسبت شدید، لغزندگی و کاهش دید به ویژه در جاده‌ها و گردنه‌های کوهستانی و جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی از مخاطرات این سامانه است.

سرپرست اداره پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان ادامه داد: احتیاط در سفرهای برون شهری، نداشتن توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، خودداری از عبور یا توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌های فصلی، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی و جابه‌جایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاکسازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و تمهیدات لازم جهت حفظ صنعت کشاورزی، توصیه می‌شود.

وی درباره صدور هشدار زرد با فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری همرفتی از ظهر امروز تا اواخر وقت جمعه هفته جاری در استان، تصریح کرد: این سامانه با رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت در نقاط مستعد بارش تگرگ همراه است.

امینی اضافه کرد: فعالیت سامانه مذکور طی روز چهارشنبه در مناطق غرب و جنوب استان به ویژه شهرستان‌های بویین میاندشت، سمیرم، چادگان، خوانسار، فریدن (داران)، دهاقان، شهرضا، فریدونشهر و گلپایگان مورد انتظار است.

وی با بیان اینکه شدت ناپایداری‌ها طی روز پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت، پیش‌بینی شده است، گفت: در این مدت تمام مناطق استان به ویژه آران و بیدگل، اردستان، اسلام‌آباد موگویی، انارک، بادرود، بویین میاندشت، سمیرم، چادگان، چوپانان، خوانسار، خوروبیابانک، فریدن (داران)، دهاقان، دهق، زواره، شهرضا، فریدونشهر، کاشان، کبوترآباد، کوهپایه، گلپایگان، لنجان (زرین‌شهر)، مبارکه، مهاباد، مورچه خورت، شاهین‌شهر و میمه، نائین، نجف‌آباد، نطنز، ورزنه تحت تأثیر این سامانه است.

سرپرست اداره پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان دمای بیشنیه طی ۲۴ ساعت در بیشتر مناطق چهار تا شش درجه کاهش خواهد داشت، گفت: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به درجه ۲۴ سانتی‌گراد و کمینه آن بامداد فردا به ۱۳ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: خوروبیابانک و چوپانان با دمای ۳۱ درجه سانتی‌گراد و بویین میاندشت با دمای هفت درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین مناطق استان هستند.

کد خبر 749765

دیگر خبرها

  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • باران میهمان بهاری در مناطق گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • طوفان لحظه‌ای، رگبار و رعدوبرق آسمان اصفهان را فرامی‌گیرد / کاهش ۶ درجه‌ای دما
  • سیلاب و تگرک محصولات کشاورزی بوشهری‌ها را تهدید می‌کند
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز
  • غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب را تهدید می‌کند
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند
  • صدور ۲ هشدار نارنجی و زرد با وقوع تندباد لحظه‌ای و رعدوبرق در اصفهان